Als procesbegeleider/facilitator ontwerp en begeleid ik bijeenkomsten voor alle belanghebbenden. Daarbij faciliteer, leid, verbind en bewaak ik het teamproces en de doelstellingen zonder me met de inhoud te bemoeien. Dit gebeurt in een veilige omgeving waarin alle aspecten van het vraagstuk aan de orde komen zodat het van verschillende kanten kan worden bekeken om uiteindelijk tot een oplossing te komen. Een strategie bepalen, project evalueren of een visie vormen met een groep, zijn bijvoorbeeld uitstekend te faciliteren.

Als teamcoach ben ik gericht op de samenwerking, effectiviteit, daadkracht en communicatie van een team. Mijn achtergrond als mediator en conflictcoach is daarbij een pre. Het effect van je houding en gedrag in de groep binnen een organisatiecontext is iets waar ik me in workshops op richt. Om de dynamiek en de onderstroom in groepen bespreekbaar te maken, gebruik ik diverse methodieken en interventies:

  • Deep Democracy
  • Appreciative Inquiry
  • Integriteit en moreel kompas
  • Belbin teamrollen
  • DISC analyse
  • Moreel beraad
  • Een teamanalyse met het 360 graden instrument van Human Synergistics is ook mogelijk.

Vitaliteit workshop

Deze workshop is ontwikkeld om in-company te geven, ook plan ik deze 2-daagse regelmatig op een mooie locatie om individueel te volgen middels open inschrijving.

Ben je 45 jaar of ouder en wil je de regie houden op je loopbaan en met werkgeluk en vitaliteit bijdragen aan de organisatiedoelen?

Download dan de onderstaande flyer voor meer informatie over deze 2 daagse workshop; “Vitaal en klaar voor de toekomst”.

Neem contact op

Wil je meer informatie over de inhoud en begeleiding van processen en teams? En een afspraak maken over wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.