Wat doe ik

Als loopbaanbegeleider werk ik aan het verminderen van het verzuim, maar nog liever naar een geslaagde terugkeer in het arbeidsproces. Mijn manier: een op maat gemaakt plan dat ik doorloop met mijn cliënten. Daarin  opgenomen  zijn bijna altijd: verbeterde persoonlijke effectiviteit, individuele training en begeleiding.

Als coach en facilitator geef ik cultuurveranderingen bij organisaties mede-vorm. Als teams of werknemers dreigen vast te lopen, richt ik me op wat er speelt. Dat doe ik boven en zeker onder de waterlijn, waarbij ik kijk met een systemische blik.

In samenwerking met organisaties verduidelijk ik hun groepsprocessen, tijdens creatieve bijeenkomsten, dialoogsessies of vergaderingen. Daaruit destilleer ik de benodigde kennis, om vervolgens een (nieuwe) situatie te harmoniseren en te bekrachtigen.

And last but not least ben ik graag filosofisch gesprekspartner bij (ingewikkelde)levensvragen of gelijksoortige kwesties. Mijn taak: (alleen) meedenken en -onderzoeken, zodat mijn cliënten zelf tot een inzicht of antwoord komen.